Klik Saya!

Khamis, September 29, 2011

Sesekali Ank dara Interprem!

Salam Ukhuwah!!!

Assalammualaikum kawan2 ibu semua...apa khabar?..Sihat ke ?...Sy Qisya,
nk bagitahu..Ibu x sihat sikit..maklum la..syok sgt beraya..tu ar..tiap mlm ada je open housela..raya la.. kat rumah kawan2 ibu..kite ikut je,hihihi..

Ibu kata ,sebab tu juga dia x update blog dia..sebab kebizian yg melanda dgn beraya.Jadi ibu bagi peluang kat saya interprem arini hihi..

Bawah ni gambar saya ,time ni marhaban kat kaw.perumahan kiteorg.Saya nangis2 tanak pakai baju n tudung ni..Tapi Ibu n ayah kata,kalau saya pakai comel..yeke??
Sila la bgtahu dgn ikhlas ye kawan2 ibu..

Comel ke??

Ibu kata kurang sopan pakai baju kurung,tapi buat gaya mcm ni..yeke?..Saya ikut abg saya.Boboiboy!! tak salah kan..?

Alamak ! gambar ni nampak blur..sebab saya tak reti dok diam.


Well...Walaupun saya x suka pakai benda kepala n baju labuh ni..Benda ni yg saya suka.Lepas dpt terus bagi kat ibu,simpanan masa depan kata ibu...hhiih..Terima kasih ye kpd kawan2 ibu,jiran2 ibu yg beri pada sy.

Malam tu sy pelik jugak,masuk umah,,keluar umah,,,masuk umah keluar umah..x paham..x paham.tapi sy ikut je...Oh ye, abg pun ikut sekali.Tapi abg ng sepupu suka bising.Penat ibu suh diaorg diam.cian ibu,sy je yg diam..n cool..hehehe..diri ngempeng kat kaki ibu.Sy kan nk jadi ank solehah.Mudah2 an..hihi.

Ok la auntie2 semua..Cukup la sampai di sini coretan saya.x tau la ..bila lagi dapat peluang meng'interprem' kan diri ni dtg lagi . Jadi saya sudahi dgn Assalammualaikum..Jumpa lagi ye auntie2 semua...Muaahh!!



1 ulasan:

AtiEyZ berkata...

muaahhh gak... ok la tu, asyik ibu je interprem, kan!