Klik Saya!

Isnin, Disember 20, 2010

Jalan2 cari Angin

Salam Ukhuwah!!

Mood merundum sejak akhir2 ni...
ada cite nk dikongsi , tapi malas nk upload picture.

Oh ! mungkin sebab tak ada masa , N fully book utk edit picture.Yela nk letak watermark kat picture tu take time.

ok..
datang mood..datang...hehehe

Last week , kakak ipar datang dr Terengganu , bersama ank sedara belah En.Suami.
Ahad malam, Kiteorg buat BBQ .
LS pulak ditugaskan utk menyediakan bahan perapan utk daging+ayam.
Harusss..sebab semua nya disponsori , so..aku sponsor tenaga je lah hehehe...
Sib baik rasa setelah dibakar masyuuuk!!..Alhamdulillah..

Then ari berikutnya , Bawak diaorg p jalan2 , dekat je..malam2 terjah ke menara Aqabah , tgk lampu2,sambil berposing2 sakan.
Lepas tu p Taman Bandar (dulu panggil tasik,skang semenjak Pasir Gudang dah jadi Bandar, sudah tukar..).
Nak jalan jauh,time datang tak kena ng coti kiteorg plak.Diaorg masih skool & cikgu.Cuti sekolah...Sib baik kakak ipar mmg pernah dok johor.so diaorg merayap sendrik waktu siang nya.hehe.

Kiteorg balik kol 1 malam.Cian ank2 menjadi mangsa keadaan..tapi diaorg la yg paling happy.

Letak satu gambar sebagai kenangan..Waktu ni qisya tidur, lama sikit dia pun bangun hehehe..




5 ulasan:

ratusiput berkata...

takpe bukan tetiap mlm ko bejalan.skali skala kan melayan tetamu.aku anak beranak mmg kaki jalan so no problem...ehehe

Umi berkata...

u look seksi... :P

encik azuwan berkata...

jgn naek hangin sudah!

laila sanuri berkata...

@ratu

ahhahaha...okay ar tu..ank2 dah besor senang..aku kaki jalan gak..tgh tggu masa ank besar sikit..leh enjoy sakan..jalan...hehe

laila sanuri berkata...

@umi
wow!seksi ke..! ahaks!

@wan
buang angin ar...ahhahaa :P