Klik Saya!

Isnin, Julai 11, 2011

Mesin Pengering Baju,kuar mesin terus lipat sahaja!!

Salam Ukhuwah

Semenjak menjerumuskan diri dalam bisnes ni..taklah besar mana pun bisnes..sekadar hobi je.Tapi terganggu jugakla pengurusan masa,& keadaan rumah aku tu,,,kehkehkeh..Akibat kebizian melanda diri & keluarga. Semalam berbual ng fren2 kat exspo , kisah nye ada mesin pengering. Bila baju dh kering , bole terus keluarkan dan terus lipat...

Kena pakai 2 mesin la jawabnye..1-mesin basuh+pengering. 2-Mesin pengering sampai kering.

Kan kalau kat kedai laundry tu,ada mesin pengering khas,lebih kurang gitu la function nye gak nyer...

Means tak payah sidai baju...wah!!!..mcm nk beli je satu letak kt umah..senang skit keje aku nti...
Kuar2 mesin..terus je lipat..Jimat masa dan tenaga..hmm...kalau ada mesin yg lipat terus lagi bagus ek...hahaha..

Harga dalam RM 2000 la bajetnye...

Memandangkan masa aku kat umah mmg terlaaaluuu limited.Bole masuk dalam list ni.Masuk je duluu...beli nye tak tau lah bila..kehkehkeh..

Cuba tgk sini atau ke kedai elektrik berdekatan cawangan anda.
Bagus tak ek idea aku ni?..hihi..

ada duit...semuanyaaa bolee...

Notakaki: Qisya demam ..nk pandai cakp kot...mulut mcm bertih jagung,walau pun demam.Cian ank ibu.


5 ulasan:

ratusiput berkata...

perghh 2 ribu tu...pening pale bibik mendengonye...aku basuh sidai ok lg...bab lipat tu yg mls.last2 utk budak aku bli bakul sorang satu masuk je dlm tu takyah lipat.ehehe...

laila berkata...

@ratu
hahaha..masuk dalam list je...beli nye tak tau bila..kot lagi 5 tahun ke...wakakakak

AtiEyZ berkata...

@ratusiput, kita sama laa... bab nak melipat je, aduiii... :)

@laila, wahh, ko epal... ada hati nak senang kan diri sendiri.. ;p my burger???!!!

Mummy Sishina berkata...

Tul tu pel..dulu aku tk kesah sumer tu,tp bila tau diri sdr bisnes bz kesana kemari...ahahha,at last beli gak satu..tk yh pk, kalo ujan ker apa nk bersidai kat luar kalo kita tkder...jimat masa n mudah...hahah, tp erti kata lain pun Malas tu pun yer gak..aahahah

laila berkata...

@atiez

senang kan diri sendri a.k.a malasss hahahahha

@ mummy
hahahahha..tepat!!! cover2..