Klik Saya!

Selasa, Mac 15, 2011

Bapak Aku

Salam Ukhuwah!!

Semalam cuti sempena adek aku lak wat majlis,umah bapak aku.
Alhamdulillah semua berjalan lancar.

Lepas majlis tu..
sempat aku telek hpon bapak aku..saje duduk2..nampak hpon dia..aku gatal tgn ,tgk call register..sms..

Terpapar msg dari aku tahun 2010 .
msg lain semua msg yg terbaru.
Rupa2 nya bapak aku simpan lagi sms yg aku bg kt dia sempen Father's Day tahun lepas..
Tahun seblum2 nye aku send biasa2 je..Just wish.
Tapi tahun lepas panjang sikit la ayat nyer..

Sayu hati aku..tak sangka bapak aku still simpan sms itu.Aku pun lupa aku ada send sms tu..

Dah baper hari berkampung kat kat umah bapak.
Rasa sayu hati nk balik umah sendrik..rasa cam nk tinggal ng mak n bapak jek cam zaman ank dara dulu..
No wonder adek beradik aku cakp aku ank kesayangan bapak.Entah ler..Aku rasa biasa jek.


Thanks bapak! I love u so much!!

tu je entry aku kali ni..:)


4 ulasan:

ratusiput berkata...

ko memanggggggggggggggggg............ehehe...

encik azuwan berkata...

Untung ko ade bapak lagi.huhu..

Umi berkata...

wah... terharu...

laila berkata...

@ratu
:P

@wan
yela paham ko..tak tau camne nti bila tiba saat tu..

@yaty
dari hati aku...hehehe