Klik Saya!

Rabu, Jun 29, 2011

Ragam si Puteri pulak

Salam Ukhuwah!!

Bila ada ank yg berlainan jantina,lain plak cara kite melayan nye..
kalau lelaki kena dgn karenah boboy.
Kalau perempuan dgn karenah gegirl nya.
Kalau silap gaya,takut tersalah matching plak..isk selisih..


Time ni la barang2 ibu habis di kacau nye..abis krim muka ibu di sapunye..
di dahi,dimulut,di tangan dh macam uli tepung gamak nyer..wah.wah.wah..
Baru aku tersedar..ooh.jiwa perempuan..ok!
sila2..sapu2..pakai2..paaakaaai lagi...hehe.

Maklum..time ng iqbal barang aku semua terjaga dgn rapi.Kira ni mcm cultural shock ar..
bole gitu?..ahaks!


Tuar,..kerap sgt tgk aku bermekap.Selalu dok gapai2,aku jauhkan,,aku say No.No.No..Time aku kt dapur,dia seludup kat bilik amik krim.hah! hasilnye.Pastu aku marah,muka selamba je..tgk gambar no2 tu.takde perasaan..ok dimaaf kan.Putih la adek pas ni.ehhe


Ala2 model cilik pulak..Melaram, suh ikat rambut cam ibu.harus ibu toncetkan 2 la.nampak comel.kalau ibu yg toncang 2.nk jadi apa..hihi.
Bertopi bagai..panas.nti itam plak..perempuan kena jaga kulit dek oii..
Topi bundle,rm 5 sahaja..hehe

Ni ibu yg ngada.
Princess lah konon,testing utk harijadi nti,,bole? hahaha..RM 1.90 jek.Satu set ng kayu ajaib kononnye.
Pas letak kat kepala,tanya aku "awo?..awo?"

Best gak ada ank perempuan ni..Leh sama2 melawo..ajar ank melawo..
Padanler En suami,sibuk melaramkan si iqbal.Aku dah dapat rasa dah nikmat nye. hehe.



3 ulasan:

ratusiput berkata...

aku nak jugak satu...ble..?

AtiEyZ berkata...

iye la, ko dah merasa.. aku? wei, jom ar support contest aksi si cilik tu... jom ar... ko xnak hadiah ke? hehehe...

laila berkata...

@ratu
boleeee sangaaat

@atieyz
insyaallah ko akan merasa jugak...usaha je..adiah? nak..nak