Klik Saya!

Khamis, Jun 25, 2009

:..HOT MAMA CONTEST..:



Saje jalan2 , then terjumpa plak contest ni hehehe..utk ibu2 yg tgh preggy.Kebetulan mmg ada dalam simpanan.hm..rasa nyer..bole la try mana tahu ada luck.Insyaallah.
Sebenarnye kite tak minat sgt amik gambar time preggy..entah..rasa lain la muka..ahaks!


tapi takper la..dh alang2 gambar ni yg ada dalam stok..cuba la nasib..rasa nyer tak terlambat lagi nk masuk contest nih.


Saper2 yg nk cuba, bole la masuk kat http://cintakusayangmu.blogspot.com/2009/06/hot-mama-contest.html

mana tahu ada rezki korang gak..ahaks!



Pandangla....Lihatla....pinggan ku yg ramping..ups!!

ni gambar kat dalam office, usia kandungan 6 bulan kot. Skang pyut ni dah 8 bulan (34 minggu) diwaktu entry ini ditulis hehehe.


so pada saper2 yg nak join tu, Good Luck!
syarat2 utk join contest ni:

1. jd follower mummy qis
2. sila add banner di atas pada sidebar ye..
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali picture mommy dgn perot nye...
4. link kn blog mummy qis. sila tinggalkn komen bila dh siapkn entry ye...

hadiah menarik berupa telekung bersulam menanti anda....contest bermula dari 22 jun 09 hingga 7 july 09


3 ulasan:

Segalanya disini berkata...

comelnya perut awak masa 8bulan..saya pun join contest ni gak..salam perkenalan buat laila dari nazla

cintaKusayangMu berkata...

salam terjah dr mummy qis...good luck ye

laila sanuri berkata...

Segalanya disini ~ hope kite ada luck !insyallah

cintaKusayangMu ~ ok tq mummy qis