Klik Saya!

Jumaat, Mei 20, 2011

Selamat Hari Guru 2011

Salam Ukhuwah!!

Ank dah sekolah...so kena lah celebrate hari guru..Selalu biar je..tak amik tau pun..last aku celebrate hari guru,masa ting 5..kehkehkeh...
Hadiah pun aku tak pernah bagi dari zaman skolah tadika dulu..maaf eh cikgu..hehe

La ni..ank2 dah pandai.ke cikgu dia ek yg pandai?..awal2 dh mintak adiah.kih2..menghargai cikgu2 taska+tadika yg mengajar n menjaga ank aku,selama beberapa bulan iqbal skolah.Sudi melayan karenah anak aku.yg lain dari yg lain,beriya2 jugak la aku cari adiah special utk cikgu.Harap cikgu ank aku sudi menerima nya..Nama nya cikgu Lin & Cikgu Nana.Terima kasih ye cikgu.Jasa mu tak ternilai.Budi mu kuhargai..cewah!!

Biasa..perempuan mmg suka bab2 bagi hadiah ni...i like!!!


Nilah hadiah nye..beg kosmetik+wall sticker ..(still nk selit jugak hehehe)


Terima kasih cikgu.. :).Pink pilihan ku.

SELAMAT HARI GURU UTK CIKGU2 SELURUH MALAYSIA.
Atleast walau tak pernah bagi adiah,aku masih igt lagi nama cikgu2 yg ngajar aku .hehehe..



2 ulasan:

ratusiput berkata...

ank aku pun aku blikan biskut julie ngan coklat vochell je bg cikgu2 dia.kek ngan muffin tu bukan aku bg free.cikgu2 dia yg order utk majlis kat tadika :)

encik azuwan berkata...

bini aku ko lupe nk kasi.haha.