Klik Saya!

Selasa, Mei 17, 2011

Selamat Hari Ibu 2011

Salam Ukhuwah!!

Lately sangat busy,tak sangka aku akan termasuk dalam golongan org2 yg kadang tak sempat bt semua keje dalam 1 hari.Skang blog aku pun hampir tak terurus.Tak sempat nk nyinggah blog org lain..ini kan lagi nk mengupdate blog sendrik..oh my!!..

Tgk ler..selagi aku ada benda nk bercerita & selagi ada info yg aku nk share.Selagi ada masa.Blog ini akan terus ada pengisian nya..Insyaallah..(emosi la plak..ahaks!)

Well minggu lepas org smua sambut hari ibu..pada aku bole aje celebrate hari ibu hari2..tapi apa lah salah nyer..luangkan masa skit celebrate & bg penghargaan sikit kt ibu2 kita.
Tahun ni..takde celebrate besar2,tak main kek.kite org rancang masak2 then bawak ke rumah mak.Adek2 bawak la apa yg diorg nk masak..
aku mmg dh kat umah mak..so standby perut je la...hahahaha...

Dimulakan dengan bacaan doa selamat dari bapak,then makan2.Dis year bg mak hbag+tudung.Walau bukan harga ratus2..tapi mak kata,takper..asalkan ank2 igt mak.balik kg selalu.(walau kg sekangkang kera)..itu yg dia paling suka.Insyaallah mak.

Tahun ni abg dh skool..so cikgu ajar buat kad utk ibu..aku tampal kat esbok je nti.
Pepagi ahad bukak hpon dapat msg "Nak wish malam tadi tak sempat,awak dh tidur..Selamat hari Ibu Yang,Semoga menjadi isteri yg solehah & ibu yg mithali pada anak2 kite.".Aamiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn..mudah2 an...hehe. Pastu En.Suami belanja satay.Jadiler...Org busy..mana2 yg sempat je laaa.Sekali ng MIL,kebetulan dia pun dtg ng kakak ipar.hehe.

Ucapan utk mak2 aku.
Aku sayang korang,kalau En.Suami aku tulang rusuk aku, korang tulang belakang aku..I Love U Both Mom.


Tugas abg ,kaler je...hehehe.4 tahun ..okler.

Dalam ni cikgu yg tulis.tima kasih ye cikguuuu....ahaks!


Ni makanan yg adek2 aku bawak.Yummy! thanks sis.I love U all.
**Untung dapat adek rajin..Rugi korang dapat kakak malas..:P

Last but no least, SELAMAT HARI IBU ye utk semua ibu2 di Malaysia.Semoga kite bole jadi SuperMuMMy!!


Nota kaki:Start niaga 12/4/2011.Gila busy ar aku.!Semoga aku diberi kesihatan yg baik.Insyaallah..

2 ulasan:

mummy sishina berkata...

selamat hari ibu pel,moga jadi ibu yg baik buat anak-anakmu,amin..best kan kalo umah mak dkt ngan umah kita..kalo lah cb ngan s alam tu blkg umah jer, bestnyerrr
p/s: wei, ko berniaga kat ner?habaq mai leh singgah kalo kena tym aku balik kg.

encik azuwan berkata...

LS si kakak malas.