Klik Saya!

Selasa, Julai 05, 2011

Aku Hidup Luar Biasa

Salam Ukhuwah!!

Ari Ahad tuari, aku n En.Suami pergi ke Seminar Dr Azizan Osman

Seminar tu bertajuk Kenali Potensi Diri.
Saje je nk try meng"aktif"kan diri ni..Kebetulan En.Suami pulak yg suggest benda ni..Bila terrr tgk kat TV.Nasi Lemak Kopi O.

Sebelum ni ada byk lah seminar yg dia anjurkan,cuma yg aku tahu Rahsia Mengenal Tarikh Lahir,Bukan menelek ms depan ikut tarikh lahir,tp mengetahui apa yg tersirat disebalik tarikh kelahiran anda.Kire mengetahui potensi diri anda ikut tarikh lahir tu.Lagi..Power in Marketing..gitu ar..aku pn tak igt..Seminar2 yg dia anjurkan.

Aku dok sebelah ng kakak yg dh beberapa kali p seminar DR Azizan ni.

Kesimpulan, not bad la..tak ngantuk.Dia byk interaksi ng kite.
Ada Afdlin Shauki cite pasal kisah hidup dia.Insyaallah kalau ada lagi seminar dia buat..Aku nk join lagi.Rasa bersemangat der..



Aku Hidup Luar Biasa!!

Nota kaki:nx week Qisya yg comel dh 2 years. :D


1 ulasan:

AtiEyZ berkata...

confirm pasnie, geng FB ko bertambah dan bertambah lagi... ;p