Klik Saya!

Rabu, Mei 26, 2010

CABUTAN BERTUAH BERSAMA eLQirani-Reload!!

Salam Ukhuwah!!



main lompat2...tup2 terjumpa contest...
tapi kena tulis dpt dr saper ...kite terlupa la...
dh lompat2...pastu nampak menarik terus fav kan dia..harap2 lulus..

ok saper yg nk mencuba ..klik kat address bawah tu.
senang jek..copy paste slogan..

http://elqirani-reload.blogspot.com/2010/04/cabutan-bertuah-bersama-elqirani-reload.html

Slogan yg perlu di copypaste adalah di bawah ini..

*****************************************************************************
Slogan eLQirani-Reload seperti di bawah (dari line merah di atas, ke line merah dibawah)


eLQirani-Reload adalah satu organisasi perniagaan e-reload / topup yang amat menguntungkan di masa kini. Dengan bermodalkan RM30, anda pasti dapat berjimat setiap kali menggunakan topup.
Urusan perniagaan yang flexible membolehkan anda membeli e-reload / topup dengan harga yang lebih murah dari kedai-kedai topup sama ada untuk kegunaan sendiri mahu pun kegunaan keluarga, apatah lagi berjual beli dengan rakan sekeliling anda.
Anda pasti tidak akan menyesal menjadi rakan niaga eLQirani-Reload!!
Ketahui lebih lanjut dengan klik banner ini:








*********************************************************************************





5 ulasan:

encik azuwan berkata...

ape barang topup=p pkai bil la skrg;p

laila sanuri berkata...

hahahhaa..aku tak komited nk membayar nye...kaalu pakai line..aku lupa daratan.ahaks!!

laila sanuri berkata...

hahahhaa..aku tak komited nk membayar nye...kaalu pakai line..aku lupa daratan.ahaks!!

laila sanuri berkata...

hahahhaa..aku tak komited nk membayar nye...kaalu pakai line..aku lupa daratan.ahaks!!

eLQirani BizZ berkata...

Salam dari eLQirani,
terima kasih coz join cabutan bertuah kami..

setelah direview,
semua okay, cuma skek ja kurang,

1. banner cabutan bertuah untuk post & sidebar xbergerak2 lak, link dah okay da..
2. blog elqirani xde dalam senarai blog di sidebar anda..

yang lain2 insyaallah dah okay..

nanti saya terjah lagi ya!

Good Luck!

p/s: Encik Azuwan xberminat dengan prepaid? sayang nye.. =)