Klik Saya!

Isnin, Mei 31, 2010

Free Download Games for U !

Salam Ukhuwah!!

Macam biasa hari minggu balik umah parent.. Pagi2..
Bagi salam..
masuk umh..knaper sunyi je umh parent aku ni... mana diaorg nih..
kes semalam dgr ceramah, sampai larut malam ke..Tido ke hapa..
Maklum la..malam tadi Pekan Sri Tanjung ada wat Forum Perdana..adek beradik & ipar duai gasak ikut mak & bapak aku..dgr ceramah..bagus diaorg hehehe
(aku tak join..sebab somi balik lambat..sori geng..)

Sebelum tu..Before gerak , Mummy Surai (my sis) ada sms "aku dh pg holiday!! kedai aku dh maju"
apa kessss.?.. kedai apa?...holiday apa...?..tak bg tahu apa2 pun...

Rupanyer2..bila ku selidik2...kata adek aku...weh!! semua org dalam umh ni dh kena PUKAU..
ha???...kena pukau ng games internet..
dh jadi cam Cyber Cafe plak! 2 laptop 1 desktop.

Kat sini korang leh Download games secara percuma..no trial2..
byk giler !..

mana yg bosan2...leh le terjah ! dan main game yg korang suka. Tapi jgn main waktu tgh keje..Risiko adalah atas tanggungjawab anda sendrik.

http://www.myplaycity.com/


Dengan bapak aku sekali masuk kekancah ini !..
kena pukau...


Nota kaki : siapa yg harus dipersalahkan?---> adek aku yg bongsu....hehehe



Ni aku masukkan selingan gambar Gathering ngan member satu sekolah , kat McD..
Ari Sabtu yg lepas..kali ni lebih ramai , menyambut kedatangan kawan aku dr KL..
Dapat jumpa member,dapat free gift dr Mc D. Syiook!!
yg join : eli(organizer),afzan,lin asyim,suli(kl),tina,noi,suhai,mardiana,yah,apple,epul,aj,amin.

1 ulasan:

encik azuwan berkata...

memang tak senonoh..ini adalah contoh negative jalur lebar=p