Klik Saya!

Selasa, Jun 22, 2010

Selamat Hari Bapa 2010

Salam Ukhuwah!!

Salam Satu Malaysia..

Tahukah anda, Menteri Sumber Wanita & Keluarga mengisytiharkan golongan BAPA di Malaysia adalah bertaraf 5 bintang ! !

Memang ada segelintir ayah yg tidak bertanggung jawab ,tapi hanya sebilangan keciiilll sahaja jika dibandingkan negara2 luar.

BUkan LS yg cakap..tapi dato' Sharizat yg cakap k . (LS = LailaSanuri)

Jadi dikesempatan ini ,LS nk mengucap kan Selamat Hari Bapa kepada insan2 yg bergelar bapa diluar sana.

Sebenarnya hari2 bole jadi hari bapa..Tapi apa salah nya, sekali sekala..kita raikan mereka..agar mereka rasa dihargai...

Yg paling utama, mereka mempunyai peranan BAPA didalam hidup LailaSanuri.

iaitu , Bapaku

Haji Sanuri Bin Hj Naim. (dah terang lagi bersuluh..tu nampak tu..lailasanuri hehehe)
Semoga dilimpahkan kesihatan yg bertambah baik..Ceria selalu..disamping isteri tercinta.
Kiteorg sayang Bapak .

Kepada bapa mertua..Said Bin Mamat .. al-fatihah...

Juga tak lupa, buat suami tercinta ..Ayah kepada anak2 ku..
Azmi Bin Said.

Terima kasih kerana menjadi ayah yg Terbaik buat anak kite.
Kami sayang Kamu.



Menunggu turn utk diangkut masuk dalam keta, jalan2 cari makan dulu..baru p umah yayi..saing2 ngan mummy dan mama.Jumpa disana!!

bawah kanan : kelihatan 2 org kanak2 riang bergembira mengalahkan Bapa yg patut lebih ceria pada hari itu..hehe

Tgh : Tgk tu Kek Coklat yg LS buat, 1s time dalam sejarah hidup.Percubaan pertama..menjadi..insyaallah nti try utk kali ke2,3,4 dan seterusnya..Sebelah kek tu adiah utk bapaku...Bole la bapak pakai time p masjid, yg penting Halal..Kickers utk suami ku.

Atas kanan : Itu la antara Bapa2 yg ada pada hari tersebut..Bapa yg lain , ada tgh syok layan game,sorang lagi jaga ank..hehehe..

Notakaki: Hadiah yg aku beri tak setanding dgn kasih sayang & Pengorbanan yg kamu-kamu beri. Terima Kasih yg tak terhingga.I Love U all.


2 ulasan:

encik azuwan berkata...

1.aku tak suka ayat kedua ko

2.aku tak suka sharizat yg kalah PRU12 tp still dpt jawatan.

3.hari bapa = hari bapa mertua x?hehe.

4.sekian.

laila sanuri berkata...

@encik azuwan

1.ko tak suka takper..aku suka...hehe

2.rezki dia...

3.bapa mertua?hari bapa?..sama ,sebab depan ada perkataan bapa = so diterima..

4.Sama2.Sila dtg lagi.