Klik Saya!

Selasa, November 02, 2010

Apa Tujuan Blog?

Salam Ukhuwah!!

Tajuk hari ini , APA TUJUAN BLOG??

Nak tanya pada kawan2 apa tujuan sebenarnya kite berblog nih?..

Sila jawab utk diri sendri LS..(ahaks)

Masa memula dulu , nk jadikan blog personal,bole luahkan apa sahaja dalam ni..tp bila pikir2 not all can be shared with others.coz ada org yg kita tak kenal bole tahu luar dan dalam..so danger k.

Actually,

berblogging ni bukan niat nk menunjuk kat org aku ada itu..aku ada ini..tp blogging utk suka2 bg meriahkan suasana dan lakaran kehidupan diri sendrik.Serta berkongsi maklumat tentang penjagaan ank2,tentang pengetahuan Am, ilmu , masakan , pengalaman dan info2 berguna.x dilupa , luahan hati buat insan2 tersayang..mana la tahu kot,nk cakap depan2 malu..cakp kat blog ler..sedikit gambar utk dijadikan kenangan.

Then kebetulan berkenalan dgn Nuffnang..so kat situ dah leh cari income atau pendapat sampingan.thanks nuffnang menjadikan LS tak jadi utk tak join blogging.hehe.

Anyway apapun reason blogging anda.Selamat BerBlog.Semoga rakan2 blogger atau tak blogger yg singgah di blog LS ni,terus menjadi rakan LS.

Thanks to all.

Selagi jari ini rajin menari di keyboard,selagi otak ini tak berhenti .Insyaallah akan terus berblogging utk berkongsi kisah suka dan duka.Walau kadang tak punya masa .Tp akan cuba tak jadikan blog ini sebagai sawang bg labah2 memanjat jendela....hehe..Insyaallah..


Notakaki:
Happy birthday to me!!


6 ulasan:

ratusiput berkata...

betul..betul...betul...

encik azuwan berkata...

jgn lupe amek hadiah kt IT.

NOR AZZAH ABDUL KADIR berkata...

hik..hikk....
same reason of the blogging
:-)

happy birthday kak laila
semoga Tuhan panjangkan usia,
dipermurahkan rezeki
dan diberi kesihatan sepanjang masa

Umi berkata...

Hepi belated besday to you....

linda berkata...

betui3x...
tujuan aku mula2 pun nk share cite dgn kwn2.tp mcm xbule sgt nk bcerita psal diri sndiri.kang di kate 'mcm org nk tau sgt hal kite'.heh..jd dh jadik blog rojak.ntah ape2 je aku conteng.lantak la ye,asal kite sendiri hepi baca udah..

err..dpt adiah ape bfdy gurl taun nih? :)

laila sanuri berkata...

@ ratu
sama kan kite..ko ni semua betul.

@wan
oh hadiah ku..hehhe.

@azah
thanks dear!amiin...mudah2an..

@umi
tq bebeh!

@linda
betul edot! setuju sangat..

adiah makan free jek kt dapur umah.pepagi subuh antar sms wish.ok ar tuh..hihi.asal igt.