Klik Saya!

Jumaat, Januari 14, 2011

HAPPY BABY CONTEST

Salam Ukhuwah!!

Sila klik banner ini jika anda hendak join,



LS kena tag dgn ummi
Si pemilik blog sudah lama nk buat GA ni..la ni baru lah datang ilham.
Saper nk join , kena jadi follower

http://ourdreamsoflife.blogspot.com/

&

http://mushymushyestore.blogspot.com/

Nama Ibu : Siti Aspalaila

Category A : Berumur kurang dari 2 tahun pada 31 Januari 2011

Nama Anak : Siti Amni Nur Qisya
D.O.B : 17 / 07 / 2009


Category B : Berumur di antara 2 tahun - 4 tahun pada 31 Januari 2011,

Nama Anak : Muhammad A'isy Iqbal
D.O.B : 05 / 10 /2007

Nak kena tag semua yg yg dalam list LS ni.Harap korang sudi join hehehe..
(dia kata atleast sorang kan..semua aku bg hehehe)

4 ulasan:

Umi berkata...

good luck

linda berkata...

as salam...

pel,ko lupe bfday anak sndiri ke?keh3x..iqbal tu bkn lahir 2007 ke?sbb yg aku igt la, aku n along 2004,minal 2005,ko 2006.betul tak?

pastu nama anak ko yg gugurl tu amni kan..betulkan..betulkan..dh jadik amin pulak.

laila sanuri berkata...

@umi
tq

@linda
as salam..
hahahahaa...thanks fren..aku dah betul kan.hehehe.baru 2 ank hahaha..

Ina Hashim berkata...

syarat x cukup...must follow both blogs