Klik Saya!

Jumaat, Februari 04, 2011

Terima Kasih Give away

Salam Ukhuwah!!

Habis sudah bulan 1 / 2011 .

Ok..Korang nampak tak gambar kat bawah tu?1 st time nk bg hadiah ni.
Saper kah yg tertera namanye /blog nye?.LS amik list nama tu pada ujung bulan Jan.Itulah penterjah terajin setakat ini.Sempena tahun baru ni...i baik hati nk bg adiah kat korang.
Well apa dia..nti la.tak terpikir lagi.Yg penting ,harap korang suka ye.

Tapi sorang tu pulak ada yg kat arab..erk..cemana eh?.Please comment bg idea yah!(si minah arab tu la..:)

Anyway .thanks korang rajin terjah blog i yg tak seberapa ni..
Thank u very much!!
Jgn serik ye!!.

Pada yg tak dapat tu..cuba lagi ye..mana tau ada give lagi nanti.

ratusiput - sila bagi alamat ,edot - please bg idea cemana nk buat?,wan, yaty ,syimasyawal -nti i roger U.
Million thanks..:)



6 ulasan:

ratusiput berkata...

kuangkuangkuang...besttttttttttnyeeeeeeeeeeeeeee nyahhhhhh...ehehe...k nnti aku sms ko alamat aku k....!

linda berkata...

yeayea..nak dpt hadiah lg ke?ai mmg suka bab2 mcm ni.ari tu br dpt hadiah bfday,ni ade org nk bg lg.mmg lebiyu lah!

aku ade reply email ko last week.tp apsal dia tendang balik ah?dua kali aku anto.ade dpt tak,kt spam ke?

alamat aku yg jauh ni,ko nak ke?tggu aku balik je la.tp tula..nak balik tp,iskh..nntila.ai story mory morning glory kt yu ye..tata babeh!

Umi berkata...

aik, tetiba lak ada giveaway... klu tau, aku komen dan komen je manjang... hahaha...

ainazliena berkata...

eh nape blog aku x kuar ni..ngelat tol..slalu aku lompat melompat ..ishh x tsenarai plak..rugi rugi

laila sanuri berkata...

@ratu
thanks

@linda
rezki besday girl la tuh hehehe
tak dapat la..
ok beb!

@umi
surprise!!

@aina
bukan salah aku..takper..cuba lagi kalahkan 32 klik tu..:)

encik azuwan berkata...

eh..aku paling lambat dpt tahu aku menang..haha.